AKSARAY / ORTAKÖY - Ahmet BEKTİK- Muhammet Mevlüt SEVİM İmam Hatip Ortaokulu

Ahmet BEKTİK- Muhammet Mevlüt SEVİM İmam Hatip Ortaokulu

Plevne Mah. Akpınar Cad. No 109 OrtaköyAKSARAY 68400
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, eğitimde-öğretimde ve sosyal faaliyetlerde öncü, toplumun gelişmesine katkı sağlayan örnek ve tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
08:20-14.55
Kaloriferli
Ulaşım
Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla veya yürüyerek okula ulaşmaktadır. Öğrencilerimiz servisle veya yürüyerek ulaşabilmektedir.
Okulumuz ilçe merkezindedir.