AKSARAY / ORTAKÖY - Ahmet BEKTİK- Muhammet Mevlüt SEVİM İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Öğrencilerimize saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için ilim, hikmet, sanat ve spor alanlarında rol model olacak örnek şahsiyetlerin hayatlarını anlatan videolar izletildi.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama esasları çerçevesinde; Okulumuz yanındaki Nuraniye Camii'nde Kuranı Kerim ve mesleki uygulama dersleri kapsamında öğrencilerimize İmam Hatiplik, Müezzinlik, Vaizlik alanlarında uygulamalı eğitim verildi.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik seviye tespit sınavı yapıldı.

Şbt

Okulumuz Öğretmenlerine yönelik "Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması" konularında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Şbt

Okulumuz koridoruna her hafta farklı ayet ve hadislerle süslediğimiz "Haftanın Ayet ve Hadisleri" adlı pano hazırlandı.

Ara

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu 'Lgs Kazanım Değerlendirme Sınavı' okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yapıldı.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftası kutlandı.

Ara

Okulumuzda 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz bahçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete uğurlanışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda  Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik DYK hazır bulunuşluk sınavı yapıldı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuz personel ve öğrencilerinin katılımıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

11 Eylül Pazartesi itibariyle 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı.

Tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize başarılar dileriz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 16/06/2023 itibariyle sona erdi. Yapılan törenle öğrencilerimize karneleri dağıtıldı.

Okulumuzda başarı gösteren öğrencilerimize Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Muhittin Deliaslan'ın hazırlamış olduğu ödüller Okul müdürümüz tarafından verildi.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuzdan bu yıl mezun olan öğrencilerimize yeni okullarında ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

Yolunuz açık olsun çocuklar...